Handelsbetingelser

     

Generelle oplysninger
Juridisk navn: Veigaard Møbler ApS
CVR-nr. 37 26 24 63
Adresse: Sønderkærvej 1, 6990 Ulfborg
E-mailadresse: post@veigaard.dk
Telefonnummer: 97 49 19 75 

Aftalen gælder mellem køber og Veigaard Møbler CVR NR. 37 26 24 63 ved køb på www.veigaard.dk

Ordrebekræftelse

Når du har gennemført dit køb, fremsender Veigaard.dk ordrebekræftelse. Såfremt du finder fejl, eller hvis du ønsker ændringer i ordren, kontakter du os hurtigst muligt.

Faktura

Senest ved afsendelsen af varen fremsendes faktura.

Betaling

Veigaard.dk modtager betaling med Visa, VisaDankort, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard, MasterCard Debit og Maestro.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Betalingen sker til Veigaard Møbler cvr-nr. 37 26 24 63.

Levering i Danmark

Priser:

Køb over kr. 7.500:  Gratis

Køb under kr. 7.500: 250 kr.

-ikke brofaste øer ekstra 500 kr i fragt.

Afhentning hos Veigaard Møbler: Gratis

 

Dine varer leveres af Veigaard.dk, fragtbil eller pakkelevering afhængig af de varer, du køber. Leveringstiden vil fremgå af ordrebekræftelsen, og er forskellig fra produkt til produkt. Du er altid velkommen til at forhøre om leveringstid inden bestilling. Leveringsmåden fremgår af ordrebekræftelsen. Som udgangspunkt leveres varen til fortovskant. Du kan omkostningsfrit afhente dine varer hos Veigaard Møbler, Sønderkærvej 1, 6990 Ulfborg. Opstår der problemer med din ordre p.g.a. svigt fra vores leverandør eller andet uden for vores kontrol, kontakter vi dig. Der udbetales ikke kompensation ved evt. forsinkelse.

Levering, udland

Vi står gerne for de nødvendige aftaler med speditør om levering i udlandet. Kontakt Veigaard.dk for nærmere oplysninger.

Fortrydelsesret ved køb på Veigaard.dk

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du kan fortryde dit køb i op til 14 dage efter, at du har modtaget varerne.

Fortrydelsesfristen løber fra det tidspunkt, hvor du får varen i hænde, forudsat du har fået de nødvendige oplysninger. Varen skal altså være blevet afleveret hos dig eller afhentet hos Veigaard.dk.

Ved fortrydelse af købet beder vi dig sende en e-mail til post@veigaard.dk med kontaktoplysninger samt ordrenummer. Dit køb kan ikke fortrydes ved blot at undlade at modtage forsendelse, medmindre vi samtidig modtager meddelelse om udnyttelse af fortrydelsesretten.

Varen skal returneres til vores adresse se under kontakt. Varen skal returneres senest 14 dage efter, at du har givet meddelelse om udnyttelse af fortrydelsesretten.

Varen skal returneres i samme stand og mængde. Varen skal være ubrugt og være i original, uskadt emballage. Således må plastik ikke være taget af madrasser, boksmadrasser, topmadrasser og lign. Du må ikke påklistre mærkater eller skrive direkte på producentens salgsemballage. Dette skal ske på fragtemballagen. Du hæfter for varens hændelige undergang og evt. skader opstået i forbindelse med returneringen.

Som kunde skal du selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varerne.

Hvis du benytter dig af din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, inkl. leveringsomkostninger senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om udnyttelse af fortrydelsesretten dog tidligst når vi har modtaget returvarerne. Vi sender penge retur på samme måde som betalingen er gennemført.

Som køber hæfter du ved køb af varer i webshoppen for evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendig for at fastslå varens art, egenskab, og den måde, den fungerer. Evt. værdiforringelse af varen vil blive fratrukket ved tilbagebetalingen.

Finder vi, at betingelserne ikke er opfyldte for, at du som køber kan benytte dig af fortrydelsesretten eller trækker vi et beløb for værdiforringelse ved uberettiget håndtering af varen, kontakter vi dig med en begrundelse herfor.

Ved køb af specialfremstillede varer gælder, udover de generelle handelsbetingelser, nedenstående:

Der er ikke fortrydelsesret eller returret på specialfremstillede varer, herunder varer som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg. Opmåling til møbler samt korrekt model- og farvevalg er købers ansvar og kan efter ordreafgivelse ikke ændres. Køber bedes ved modtagelsen af varen kontrollere for evt. fragtskader samt antal. Evt. fragtskader skal noteres på fragtbrevet og kontakt tages til Veigaard.dk eller på telefon 97491975.Returnering ved køb på Veigaard.dk

 

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.)

Varens stand, når du sender den retur:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

 

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Veigaard Møbler ApS

Sønderkærvej 1

6990 Ulfborg
Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Reklamationsret

 

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
 
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 

Varen sendes til:

Veigaard Møbler ApS

Sønderkærvej 1

6990 Ulfborg

 
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. 
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
 
Vi foretager registreringen og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

 

Personoplysningerne registreres hos Veigaard Møbler og opbevares i mere end 5 år med henblik på evt. mersalg, reklamationer mv.

 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

 

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Den dataansvarlige på veigaard.dk er Ole Veigaard, Indehaver.

 

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Såfremt du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f. eks, være hvis dine data ikke længere er nødvendig i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til.

Som registreret hos Veigaard Møbler ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen eller mener vi har handlet i strid med lovgivningen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: post@veigaard.dk

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til post@veigaard.dk Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

 

Alle priser er inkl. 25% moms. Vi tager forbehold for tastefejl, udsolgte varer, svigtende leverancer, prissætningsfejl og tekniske fejl.

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 23/5-18